Kirjoittaja Aihe: Rare Rims Nordic - Meguiars autonhoitotuotteet  (Luettu 840 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Rare Rims Nordic

  • Vieras
Rare Rims Nordic - Meguiars autonhoitotuotteet
« : Elokuu 31, 2013 , 13:18:10 »Meguiars autonhoitotuotteet nyt Rare Rims Nordicilta!
Tutut Meguiars autonhoitotuotteet ovat rantautuneet varastollemme pornaisiin ja tämän kunniaksi tarjoamme nyt perusvarastoomme kuuluvat Meguiars tuotteet -15% alennuksin syyskuun loppuun saakka. Varastomme koostuu seuraavista - Meguiarsin suosituimmista tuotteista:Pesuaineet:Ultimate Wash & Wax
Pesuaine, joka antaa maalipinnalle lisäsuojaa ja pitää auton puhtaana ja kiiltävänä normaalien pesujen ja vahausten välillä. Meguiar’sin luoma ensiluokkaisen carnauba-vahan ja synteettisten polymeerien yhdistelmä antaa suojan ja kiillon pesun yhteydessä. Sopii käytettäväksi yhdessä kaikkien Mequiar’s-pesuaineiden ja -vahojen kanssa.
Tuotenumero: G17748 / 1,42 l
16,2€ (ovh. 19,15€)

NXT Generation™ Car Wash
Uusi synteettinen, polymeeripohjainen autoshampoo, joka liuottaa tehokkaasti pois sitkeimmänkin lian vahausta vahingoittamatta. Tämä pH-tasapainoitettu pesuaine poistaa hellävaraisesti pinttyneimmätkin epäpuhtaudet pintaa naarmuttamatta.
Tuotenumero: G12619 / 532 ml
10,7€ (ovh. 12,60€)Maalipinnan valmistelu:Quik Clay Starter Kit
Puiden mahla, maalisumu ja teollisuuden päästöt ym.saasteet tarttuvat maalipintaan ja saavat sen näyttämään rakeiselta ja kiillottomalta. Puhdistusaine ja hiomasavi yhdessä käytettynä palauttavat lasinsileän pinnan nopeasti ja helposti. Kostuta pinta puhdistusaineella ja hio liukasta pintaa savella ja pyyhi. Säilytä savea purkissa, jossa on vettä. Pakkauksen sisältö: 473 ml Quik Detailer, 1 erikseen pakattu 50g savityyny.
Tuotenumero:G1116
27,4€ (ovh. 32,35€)

Ultimate Compound
Ultimate Compound on uusi mullistava tuote hioma- ja kiillotusaineiden joukossa. Uuden hiomateknologian ansiosta pinttyneet hapettumat tahrat, lintujen ulosteet ym. epäpuhtaudet on helppo poistaa samalla kun pinta kiillotetaan peilinkirkkaaksi. Perinteisistä pintaa naarmuttavista hionta- ja kiillotusaineista poiketen uusi mikrohiomatekniikkaan perustuva Ultimate Compound antaa lopputuloksen, joka on naarmuton ja pyörteetön. Sopii maalipinnan valmisteluun vahausta varten joko käsin tai kiillotuskoneella.
Tuotenumero: G17216 / 450 ml
16,2€ (ovh. 19,15€)Kiillotus ja vahaus:Gold Class™ Wax
Huippuluokan nestemäinen autovaha, jossa on hoitavia aineita ja luonnon carnaubavahaa, antaa maalipinnalle syvän ja täyteläisen värin sekä peilikirkkaan kiillon. Gold Class -vahalla auto on erittäin helppo viimeistellä, kiillottaa ja suojata ilman, että pintaan jää pölyjälkiä. Pakkaus sisältää vahanlevityssienen.
Tuotenumero: G7016 / 473 ml
23,4€ (ovh. 27,53€)

NXT Generation™ Tech Wax 2.0
NXT Generation Tech Wax 2.0 -vahalla saadaan aikaan uskomattoman syvä, hohtava kiilto ja kirkas wet-look -pinta. Vahassa käytetyn Hydrophobic Polymer Technology™ -teknologian ansiosta pinta saa erittäin kestävän suojan hapettumista, ruostumista, UV-säteilyä ja kulumista vastaan. ”Hydrophobic” tarkoittaa vettä hylkivää, ja tämän uskomattoman teknologian ansiosta syntyy pintajännitys, joka saa veden helmeilemään pois pinnalta pesu pesun jälkeen.
Tuotenumero: G12718 / 532 ml
28,9€ (ovh. 34,00€)

Ultimate Quik Wax
Meguiar’sin Hydrophobic Polymer Technology™ - vettähylkivä pinta helppokäyttöisellä sprayvahalla uusinta teknologiaa hyödyntäen. Ultimate Quik -vahalla auton maalipinnan suojaus on helppo pitää kunnossa normaalien vahausten välillä. Tämän uuden teknologian ansiosta sitä voidaan käyttää myös auringonpaisteessa. Ei jätä vaaleita jäämiä muoviosiin tai koristeisiin. Sumuta ja pyyhi pois -tuote. Vahaukseen kuluu vain muutama minuutti ja vettä hylkivä suoja kestää useita viikkoja.
Tuotenumero: G17516 / 450 ml
14,1€ (ovh. 16,63€)Kiillon ylläpito/hoito:Ultimate Quik Detailer™
Ultimate Quik Detailer on paras viimeistely suihke, joka perustuu Meguiar's® Hydrophobic Polymer Technology™- teknologiaan. Sumuta ja pyyhi -tuote, joka kestää useita pesukertoja. Muodostaa maalipinnalle vettä ja likaa hylkivän kalvon parantaen samalla auton vahasuojaa. Todellinen all-in-one -tuote. Sopii kaikille auton ulkopinnoille, myös maalaamattomille muovi-ja lasipinnoille.
Tuotenumero: G14422 / 650 ml
16,7€ (ovh. 19,66€)Vanteiden ja renkaiden hoito:Endurance High Gloss Tyre Protection Gel
Endurance-rengaskiilloke on laatua arvostavien autoharrastajien suosiossa. Aikaansaa syvän mustan pinnan jonka vaikutus ei kestä ainoastaan päiviä vaan viikkoja.
Tuotenumero: G7516 / 473 ml
12,6€ (ovh. 14,93€)

Hot Rims® All Wheel Cleaner
Nimikin sen jo kertoo! Hot Rims® All Wheel Cleaner puhdistaa kaikenlaiset vanteet pinttyneestä liasta ja jarrupölystä. Hot Rimsin ainutlaatuiset vaahtoavat aineet poistavat pinttyneimmänkin lian ja pien. Xtreme Cling -vaahto on suunniteltu pysymään hyvin pystysuorilla pinnoilla , mikä edesauttaa aineen vaikutusta. Seurauksena loistava kiilto. Jos on käytettävissä painepesuri, et tarvitse harjaa lainkaan.
Tuotenumero: G9524 / 710 ml
12,8€ (ovh. 15,12€)Sisätilan pintojen hoito:Car Odor Eliminator
Nopeasti vaikuttava hajunpoistaja poistaa hajut pysyvästi Meguiar’sin kehittämällä hajunkapselointiteknologialla. Ei tavallisten hajunpoistajien tavoin lakkaa toimimasta vaikka autossa olisi kuumaa tai kosteaa. Poistaa pahimmatkin hajut nopeasti, turvallisesti ja pysyvästi. Ei peitä hajuja vaan poistaa ne.
Tuotenumero: G2316 / 295 ml
9,7€ (ovh. 11,49€)

Carpet & Interior Cleaner
Puhdistusaine poistaa tehokkaasti sekä öljy- että vesiperustaiset tahrat matoista ja verhoiluista. Ympäristöystävällinen, ei ärsytä ihoa, eikä vaurioita muita pintoja. Ei haalista puhdistettavia pintoja eikä jätä jäämiä. Ei edellytä imuroimista. Sumuta ja pyyhi!
Tuotenumero: G9416 / 473 ml
11,9€ (ovh. 14,11€)

Quik Interior Detailer™
Nopein tapa puhdistaa ja suojata kaikki sisäpinnat(paitsi kangasverhoilu). Jättää muovi-, vinyyli-, nahka-, kumi- ja metallipinnat sekä audiolaitteet luonnollisen puhtaiksi. Tahraamaton Quik Interior Detailer™ säilyttää pinnan alkuperäisen ulkoasun ja raikkaan tuoksun. Sopii erityisesti mattapintaisille kojelaudoille.
Tuotenumero: G13616 / 473 ml
12,4€ (ovh. 14,62€)

Gold Class™ Rich Leather Cleaner/ Conditioner
Palkittu puhdistus- ja hoitoaine puhdistaa ja hoitaa kertakäsittelyllä hienoimmatkin nahkapinnat turvallisesti ilman haitallisia liuottimia. Tuotteen sisältämät öljyt kosteuttavat ja viimeistelevät nahan niin, että se säilyttää pehmeytensä ja notkeutensa tulematta liukkaaksi. Sopii myös kodin nahkakalusteisiin.
Tuotenumero: G17914 / 400 ml
14,5€ (ovh. 17,14€)Muut pinnat:Perfect Class Cleaner
Lasinpuhdistusaine, joka on suunniteltu poistamaan pahinkin lika ja piki. Se tekee juovattoman, kirkkaan pinnan, poistaa harmaan kalvon tuulilasin sisäpinnalta, ja epäpuhtaudet, hyönteiset ja puista pudonneen mahlan ulkopuolelta. Sopii myös sävytetyille laseille. Ei sisällä ammoniakkia.
Tuotenumero: G8224 / 710 ml
11,1€ (ovh. 13,11€)

Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant
Säilyttää kojelaudan, muoviosat, renkaat ja muut vinyyli- ja kumipinnat uuden näköisinä. Sisältää mietoja puhdistusaineita, jotka poistavat päivittäisen pölyn ja noen ja palauttavat pinnan alkuperäisen, luonnollisen ulkonäön. Sisältää myös UV-suojan, joka vähentää auringonvalon kuivattavaa ja haalistavaa vaikutusta.
Tuotenumero: G4116 / 473 ml
12,8€ (ovh. 15,12€)Kyseiset tuotteet löytyvät suoraan pornaisten varastoiltamme, joten paikanpäältä saa kätevästi napattua mukaan (olemme auki arkisin klo. 9-17, viikonloppuisin sovitusti).

Toimitus onnistuu myös postilla hintaan 6€ postipakettina (ennakkolasku), tai postiennakkona 9€.Ota yhteyttä tai kysy tarjous:

* http://www.Rarerims.fi
* E-mail: info@rarerims.fi
* Yhteydenotto verkkokaupastamme: * Klikkaa tästä * ("Click to contact us" sivun alalaidassa).
* Puh: 040 5344916
* Käyntiosoite:  Moreenitie 6 / 07170 Pornainen
* Aukioloaikamme: Arkisin 9-17, viikonloppuisin vain erikseen sovittuna.

*Rota Wheels Nordic Facebookissa*

Rare Rims Nordic

  • Vieras
Vs: Rare Rims Nordic - Meguiars autonhoitotuotteet
« Vastaus #1 : Syyskuu 13, 2013 , 11:38:21 »Pari viikkoa vielä -15% alennus Meguiars -tuotteista!
Kelit alkavat viilenemään siihen malliin ettei autonpesu onnistu enää kauaa, ainakaan ulkona. Nyt kun on vielä aurinkoisia päiviä hieman jäljellä, kannattaa kesäauto pestä ja vahata kunnolla niin maalipinta pysyy puhtaana vielä syksyn sateisemmillakin keleillä. Mukavampihan se on myös keväällä katsella valmiiksi puhdasta autoa ;)

Talviautokin on hyvä vahata kunnon vahoilla ennen talvea - helppo tapa suojata maalipintaa taas piakkoin teille ilmestyvältä suolaliejulta.
Ota yhteyttä tai kysy tarjous:

* http://www.Rarerims.fi
* E-mail: info@rarerims.fi
* Yhteydenotto verkkokaupastamme: * Klikkaa tästä * ("Click to contact us" sivun alalaidassa).
* Puh: 040 5344916
* Käyntiosoite:  Moreenitie 6 / 07170 Pornainen
* Aukioloaikamme: Arkisin 9-17, viikonloppuisin vain erikseen sovittuna.

*Rota Wheels Nordic Facebookissa*

Rare Rims Nordic

  • Vieras
Vs: Rare Rims Nordic - Meguiars autonhoitotuotteet
« Vastaus #2 : Marraskuu 08, 2013 , 15:39:14 »
Meguiarsia vielä sen verran varastoilla että jatkamme -15% alennusta vielä vuoden loppuun!