Kirjoittaja Aihe: Race.Fi: Hurja valikoima myös varaosia  (Luettu 1053 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Race Performance Oy

 • Race.Fi
 • ***
 • Viestejä: 247
 • Karma: 0
  • Race.Fi
Race.Fi: Hurja valikoima myös varaosia
« : Syyskuu 25, 2009 , 16:07:30 »
Kattava varaosavalikoima kaikilta suurilta tukkureilta puhelinsoiton päässäTuning- ja stylingosien lisäksi valikoimamme kattaa myös suurimpien Suomalaisten tukkureiden varaosavalikoimat. Viritysosat ja varaosat täydentävät toisiaan valikoimana, joten saat kirkkaiden vilkkujen lisäksi myös tarvike lokasuojan mikäli se on hakusessa.

Vara- tai tarvikeosien valikoima pitää sisällään satoja tuhansia alkuperäisen osan korvaaviksi tarkoitettuja osia kuten hihnat, alustan osat, pakoputkistot, korin osat ja moottorin osat.
Myös tarvikkeet nippusiteestä kunnon koriliimaan kuuluvat tähän valikoimaan.

Miten varaosia tilataan ja kysytään netissä?
Kuten mitä tahansa muutakin valikoimamme osaa. Voit soittaa meille numeroon 020 790 2 790, pistää sähköpostia varaosat@race.fi tai tulla käymään paikan päällä Pornaisissa.
Sivuiltamme jokaisen sivun alalaidasta löytyy myös yhteydenottolomake *klik* jonka voit täyttää ja laittaa matkaan - käyttö on sen verran nopeaa että voit (niin halutessasi) pidättää vaikka hengitystä!

Mitä tietoja tarvitaan kun varaosia kysytään?
Rekisteritunnus on nopein konsti hakea osia useimpiin autoihin.
Tiedämme, että monella asiakkaallamme on hieman erikoisempi auto tai tietty osa jota ei löydä rekisterinumerolla, tällöin mahdollisimman tarkka tieto autosta josta kyseinen osa löytyy nopeuttaa etsimistä ja johtaa suuremmalla todennäköisyydellä osan nopeaan löytymiseen.
"Joku 3-sarjan bemarin painelaakeri" on melko väljä käsitys, mutta "BMW E36 325 -91 M50 painelaakeri" rajaa vaihtoehtoja jo melkoisesti.
Useasta tarvikeosasta on saatavana myös kuva, joten jos sinulla sattuu olemaan muistissa sivu jolla kyseinen osa on, ei linkki siihen ainankaan haittaa tee.
Mikäli auton valmistenumero ja ensirekisteröintipäivä on tiedossa, ovat nekin hyödyllisiä tietoja osien haussa. Nämä tiedot löytyvät yleensä rekisteriotteelta.

Kun teet tiettyä remonttia etkä ole täysin varma siitä mitä tarvitset, on hyvä kertoa myös mikä remontti on kyseessä. Usein muutaman euron hintaiset asennusta helpottavat tai lopputulosta parantavat osat jäävät hankkimatta koska niiden tarve tulee esille vasta remonttia tehdessä. Esimerkkinä tästä vaikka 2€ jarrupalojen asennussarjat jarrurempan yhteydessä, tai 5€ bensansuodatin perushuoltoa tehtäessä.
Lisäosilla ei tietenkään ole ostopakkoa, suodattimesi saattaa olla juuri vaihdettu tai asennussarja tarpeeton. Sinun ja sitä myötä myös meidän etumme on että saat kerralla ne osat joita tarvitset, sen takia tarjoamme myös näitä tilbehöörejä.

Varaosakyselyissä puhelinnumero on erittäin tervetullut tieto. Joskus tarvitsemme sinulta jonkin lisätiedon esimerkiksi auton varusteluun liittyen, ja puhelin on nopein tapa selvittää nämä tiedot.

Myyntimme palvelee varaosissa puhelinnumerossa 020 790 2 790 arkisin kello 9 – 17
Sähköpostilla palvelemme osoittessa varaosat@race.fi


Vaihtolaitteiden käytäntö nettimyynnissä
Tämä on asia joka varmasti askarruttaa monia. Nettikaupassa tässäkin on pieni etu: vaihtolaitetta ei tarvitse viedä ennen klo viittä tarvikeliikkeeseen hirveässä kiireessä, tai purkaa pois autosta ennakkoon. Meillä homma menee siis näin:
1.) Me laitamme uuden laitteen matkaan postilla tai matkahuollolla, tai voit sen toki noutaakkin.
2.) Sinä vaihdat uuden laitteen autoosi kahden viikon sisällä.
3.) Sinä postitat paketin tukkurille tai toimitat vanhan laitteen meille kahden viikon sisällä, mielellään heti kun mahdollista ettei asia jää roikkumaan.
   3.1) Uuden laitteen paketissa on mukana osoitekortti paketille, eli vanha laite pakettiin ja mukana tuleva pakettikortti paketin päälle.
   3.2) Vanhan laitteen postittaminen EI maksa sinulle mitään, pakettikortti on valmiiksi printattu ja maksettu.
4.) Mikäli emme saa seurantanumeroa lähetetykselle kahden viikon kuluessa, veloitetaan tästä meille aiheutuva kulu (eli pantti, arviolta 100€? per vaihtolaite). Tätä kahden viikon aikaa voidaan oikeastaan verrata suoraan laskulla tilaamiseen ja maksamatta jättämiseen. Jos homma ei toimi puolin ja toisin tällä tavalla, on toki mahdollista pyytää vaihtolaite (vrt maksu tilille, postiennakko tms. ) etukäteen.

Eli tälläinen kuvio vaihtolaitteissa. Painotan ehkä vähän liikaa tuota kahden viikon aikaa jona laite pitää lähettää, se vaan ei ole kovin hyvää liiketoimintaa että otetaan takkiin jokaisesta startista tai laturista 50-100€ ja odotellaan sitten puoli vuotta että saadaan vaihtolaitehyvitys tukkurilta =) Reilulla asenteella tämä toimii toistaiseksi näin vallan hyvin.

Toimituskulut ja tuotteiden toimitusaika
Toimituskulut tarvikeosille ovat kiinteät 13,20€ posti tai bussiennakolla, ostit sitten kuinka paljon tahansa.
Toimitukset varaosista saadaan arkisin ennen klo 15.30 tilattuna seuraavaksi päiväksi. Tuotteet ovat noudettavissa tai toimitetaan klo 12 jälkeen tilausta seuraavana päivänä.
Noudot onnistuvat arkisin klo 9 - 17 välisenä aikana ilman eri ilmoitusta, ja iltaisin tai viikonloppuisin voimme tulla erikseen sovittuna ajankohtana myös paikan päälle.

Katso jo listatut varaosat, esimerkkihinnat sekä ajankohtainen info sivuiltamme.

Race Performance Oy Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 PORNAINEN
puh: 020 790 2 790
email: varaosat@race.fi
www.race.fi
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 2010 , 13:41:13 kirjoittanut Race Performance Oy »
Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, info@race.fi

Poissa Race Performance Oy

 • Race.Fi
 • ***
 • Viestejä: 247
 • Karma: 0
  • Race.Fi
Vs: Race.Fi: Hurja valikoima myös varaosia
« Vastaus #1 : Heinäkuu 27, 2010 , 13:41:30 »
Tarvikeosien valikoima on laajentunut melkoisesti.
Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, info@race.fi